Кафе за ценители

Кафе ПОРТОРИКО
РОСО

Кафе ПОРТОРИКО РОСО Плътно кафе с гарантиран аромат и плътен каймак, за силни усещания. Предлага се в големи пакети от 1 кг. - мляно и на зърна.

 

Кафе ПОРТОРИКО
ОРО

Кафе ПОРТОРИКО ОРО Присъствието на няколко вида арабика гарантират лека, сладка и мека смес, чийто аромат и плътност са предназначени за по - претенциозните клиенти. Предлага се в пакети от 1 кг. на зърна.

 

Кафе ПОРТОРИКО
АРОМА Е ГУСТО

Кафе ПОРТОРИКО АРОМА И ГУСТО Аромат и вкус, достъпни за всички клиенти, най - добрата продажна цена. Предлага се в пакети от 1 кг. на зърна.

 

Кафе ПОРТОРИКО -
ВЕНДИНГ

Кафе ПОРТОРИКО ВЕНДИНГ Специално подбрана селекция, предназначена за вендинг - автомати. Отличен вкус на изключително добра цена. Предлага се в пакети от 1 кг. на зърна, както и други вендинг-продукти: сметана, разтворим чай, нес кафе и „3в1”.

 

Кафе ПОРТОРИКО РОСО

Кафе ПОРТОРИКО РОСООпаковка от 100 гр. кафе - мляно и на зърна.

 

Кафе ПОРТОРИКО - БЕЗКОФЕИН

Кафе ПОРТОРИКО - БЕЗКОФЕИНМетална кутия, съдържаща 200 гр. мляно безкофеиново кафе. Съдържание на кофеин не повече от 0,1 %.

 

Чаени пръчици „РОЯЛ СТИК”

Чаени пръчици „РОЯЛ СТИК” Един уникален продукт: потапяме, разбъркваме и изваждаме чаената пръчица. Предлагаме няколко вида чай - черен, зелен, плодов и ройбос.

 

Захар на пакетчета
- 2 гр.

ЗАХАР НА ПАКЕТЧЕТА Малки пакетчета – монодози с бяла кристална захар. Опаковката съдържа 800 бр. по 2 гр. = 1,600 кг. захар.

 

Сметана на прах

СМЕТАНА НА ПРАХ Пакетчета – монодози съдържащи сметана на прах. Една кутия съдържа 80 бр. по 2,5 гр. сметана.

 

Рекламна поставка

Рекламна поставкаПрактична и удобна поставка за пластмасови чаши.

 

Кафе ПОРТОРИКО
СУПЕР БАР

Кафе ПОРТОРИКО СУПЕР БАР Най - доброто съотношение между качество и цена - плътно, ароматно, винаги отличен вкус. Предлага се в пакети от 1 кг. на зърна.

 

Кафе ПОРТОРИКО
ОРО НЕРО

Кафе ПОРТОРИКО ОРО НЕРО Смес, която няма равна на себе си по аромат, плътност и сладост. С голямо присъствие на висококачествена арабика, която придава траен и приятен вкус. Предназначено за най - изтънчените ценители на истинското италианско еспресо. Предлага се в кутии от 1 кг. на зърна.

 

Кафе ПОРТОРИКО
БАР РИКО

Кафе ПОРТОРИКО БАР РИКО Добро качество на добра цена. Ароматно кафе с добър вкус. Предлага се в пакети от 1 кг. на зърна.

 

Кафе СУПЕР ПОРТОРИКО

Кафе СУПЕР ПОРТОРИКО Плътно и ароматно кафе, с приятен вкус и високо съдържание на няколко вида арабика. Предлага се в пакети от 1 кг. на зърна.

 

Кафе ПОРТОРИКО
МЛЯНО

Кафе ПОРТОРИКО - МЛЯНО Практична и красива метална кутия, съдържаща 200 гр. мляно кафе. Опаковката позволява да се запази за дълго време аромата, вкуса и качеството на кафето. Предназначена за употреба в домашни условия – за кафеварки, еспресо, турско и шварц кафе.

 

Кафе ПОРТОРИКО - НЕС

Кафе ПОРТОРИКО - НЕСМетална кутия, съдържаща 200 гр. разтворимо кафе.

 

Разтворимо кафе "3 в 1"

Разтворимо кафе 3 в 1Топла, разтворима напитка,
представляваща смес от кафе, мляко и захар. Опаковката съдържа 16 бр. х 18 гр. разтворимо кафе.

 

Захар на пакетчета
- 5 гр.

ЗАХАР НА ПАКЕТЧЕТАГолеми пакетчета – монодози с бяла кристална захар. Опаковката съдържа 320 бр. по 5 гр. = 1,600 кг. захар.

 

Термо чаши

Термо чаши За еднократна употреба 160 мл.

 

Канелени пръчици

Канелени пръчициСлужат за разбъркване на вашето кафе, като правят вкусът му уникален и невероятно ароматен.

 
ДРУГИ ПРОДУКТИ НА ФИРМАТА

 
Caffe Passione         San Benedetto